Skip to main content

Over Tune ICT

Tune ICT is in 2008 opgericht om diensten zoals implementatie, onderhoud en beheer aan ICT omgevingen voor ZZP-ers en MKB bedrijven aan te bieden.

Een van de belanrijkste speerpunten die bij Tune ICT vanaf de oprichting hoog in het vaandel staat is reactiesnelheid. Bij problemen mag het namelijk niet zo zijn dat u als klant lang op een reactie of oplossing moet wachten. Daarnaast hou ik van een persoonlijke benadering bij het contact met mijn klanten. Bij mij bent u in ieder geval geen nummer!

Tune ICT biedt professionele ICT diensten op maat voor het midden- en kleinbedrijf. Door jarenlange praktijkervaring kan ik organisaties van dienst zijn bij het bedenken, implementeren en beheren van ICT oplossingen. Mijn specialisatie richt zich met name op ICT omgevingen met Microsoft producten maar ook voor het onderhoud en beheer van b.v. Apple appadratuur kunt u bij mij terecht. 

Tune ICT stelt u als klant centraal en onderscheid zich hierbij door goed te luisteren naar uw wensen en eisen om op basis daarvan de juiste vertaling te maken naar een goed afgestemde ICT omgeving.

Tune ICT staat voor hechte en langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers. Hierdoor kan Tune ICT maximaal bijdragen aan uw strategische doelstellingen en wordt uw ICT omgeving geoptimaliseerd waardoor deze efficiënter en productiever wordt.

Algemene voorwaarden

Werkgebied: Tiel, Betuwe, Rivierenland, regio Veenendaal